Champagne

Bollinger PNVZ15 2015

/ #7075949
Størrelse: 750 ml (Standard)
Hvid

Top årgang Bollinger PNVZ 2015 på 100% pinot noir! Mega lækker champagne, der understreger Bollinger husets overlegenhed og kvalitetsbevidsthed! Vinen besidder den klassiske og komplekse Bollinger-rigdom, der er signatur for alle husets vine – her er tale om en nyfødt klassiker med rige noter af delikat frugt, en anelse brioche og honning.

Vinen er købt i 2020 til privat samling og har siden ligget i en vinkælder med temperatur på 14 grader. Den er således i perfekt stand og drikkeklar, hvis man ønsker det.

Cuvée PN Verzenay 2015
PN er lavet udelukkende på Pinot Noir druen for at understrege champagnehusets DNA. Det er den første nye Cuvée, tilføjet permanent til Bollinger's portefølge siden lanceringen af deres rosé i 2008. Udgivelsen af PN bliver lavet som en serie for at bringe Bollinger's unikke brug af Pinot Noir til lys. Dertil vil hver udgivelse have fokus på et base år og dets karakteristisk terroir og smag. Den første edition i serien, PN VZ15 viser brugen af Pinot Noir fra Verzenay i året 2015 og indeholder reserve vine tilbage til 2009.

PN er reelt set en NV, non vintage, men grundvinen består dog alligevel af en enkelt årgang, hvorfor vi vælger at skrive årgangen på. Grundvinen suppleres med reservevin fra forskellige årgange – i denne version er der bl.a. reservevin fra 2009. Samtidig vil grundvinen altid komme fra en enkelt Cru – i dette tilfælde Verzenay. Men Cru’en vil skifte fra gang til gang at denne vin frigives. Som alle Bollingers andre champagner, så flaskelagres vinen på magnumflasker. Cuvée PN laves i et begrænset antal flasker.

Nuværende pris
800 DKK ( 106,67 EUR i )
Afsluttet
Slutdato: 22. maj 2022 22:00
  • Solgt Vindende bud: 800 DKK
  • 1 bud

Bliv en del af Danmarks mest vinøse markedsplads!

  • Køb og sælg
  • Eksklusive & sjældne vine
  • Sikker betaling
  • Markedets laveste salærer
Opret dig hér

Bliv gratis medlem på under 2 minutter.