About Us

ShareWine er en uvildig formidlingsplatform skabt til køb og salg af gode vine – og til deling af vores fælles interesse for oplevelser, viden mv. indenfor vinens verden.

Vi er selv vinentusiaster gennem mange år, og vores vision er at skabe den bedst mulige formidling mellem købere og sælgere af gode vine. Vi er ambitiøse og drevet af at levere det optimale produkt til andre vininteresserede. Vi har mange års erfaring med softwareudvikling og vil forene ’teknikken’ med passionen og skabe en unik og målrettet platform. Det vil vi bl.a. gøre gennem et overskueligt og let tilgængeligt site, hvor det er nemt og billigt at handle vin. Et site med brugeren, køber såvel som sælger, i centrum.

Vi arbejder dagligt med at drifte – og ikke mindst udvikle – ShareWine, så vi kan indfri vores høje ambitioner, og vi vil stædigt søge de bedste løsninger i alt fra teknik og design til betalingsmuligheder, integration med sociale medier mv. Dermed ønsker vi at forene det bedste fra de klassiske auktionshuse og -portaler med tidssvarende kanaler såsom Facebook, Instagram m.fl.

Det er samtidigt vores ambition, at ShareWine skal bidrage med mere end formidling af køb og salg af vin. Vi ønsker at sætte fokus på oplevelser med vin i centrum. Det kan være alt fra smagninger, nyheder, artikler og vurderinger af vin osv. I den kommende tid vil vi således tilføje mere og mere, og herigennem præsentere en samlet indgang for dig, som deler vores interesse for vin.

Endelig vil vi opfordre dig til at kontakte os, hvis du står med en større vinkælder eller samling, som du ønsker at sælge fra, men ikke selv er interesseret i at stå for alt det praktiske arbejde med oprettelse af annoncer, vurdering af priser, kontakt til købere mv. Vi udarbejder gerne et konkret tilbud til dig, hvor ShareWine kan stå for afvikling af hele processen.

ShareWine ApS
A.P. Møllers Alle 37
2791 Dragør
CVR 40048294

 

Teamet

Mikkel Lomholt
Min store vin-passion startede efter et besøg til Piemonte i 2008. Sidenhen er det blevet til utallige flotte vine fra dette storslåede område, som jeg har besøgt mange gange siden. Derudover bruger jeg meget tid på Champagne samt vine fra Bourgogne - både røde og hvide. Jeg er altid på udkig efter spændende vine - også fra andre områder i verden.

Til dagligt driver jeg ShareWine. Som en naturlig del af det bruger jeg en masse tid på at følge vinmarkedet i hele verden - både som vin-drikker og med fokus på investering.
Med ShareWine har jeg kunnet kombinere to af mine store passioner; softwareudvikling og vin.

Før dette har jeg senest arbejdet 14 i år softwarevirksomheden Planday som jeg stiftede i 2004.
Her drev jeg som CTO, software-udvikling, produkt-udvikling og drift af platformen som i dag benyttes af kunder over hele verden.

 

Claus Donnerstag
Jeg må vist betegnes som en ægte vinnørd! Helt fra barnsben fik jeg vinen ind med modermælken, idet min far var engageret i vinbranchen og således en væsentlig årsag til, at jeg allerede tidligt fik øjnene op for vinens store verden. Som 18-årig startede jeg så min egen vinsamling, og siden da har jeg fundet inspiration i at læse om vin, besøge vinsteder og fordybe mig i vindiskussioner og -oplevelser.
Jeg har selv forestået et utal af smagninger på alle niveauer og værdsætter de store vine meget højt, ligesom jeg altid er på jagt efter den perfekte flaske vin, om den findes. For mig er vin også ofte forbundet med samvær med spændende mennesker, og jeg forundres over, at jo mere jeg læser om vinens verden, jo mere er der at opdage.
Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker og taler om vin. Privat banker mit vinhjerte mest for Champagne, Bourgogne og Piemonte.

Udover ShareWine arbejder jeg i mediebranchen, og jeg har haft min gang i forskellige førende virksomheder og trives med den dynamik, netop denne branche tilbyder.

 

Anders Bager Jensen
Jeg har interesseret mig for vin i mange år. Jeg har rejst meget i Europas store vindistrikter og besøgt mange producenter, og både ’ude og hjemme’ deltaget i smagninger på alle niveauer. Jeg har særligt foretaget mange besøg i Piemonte og Bourgogne – og til dels I Champagne. Jeg følger udviklingen på vinmarkedet tæt gennem både anmeldelser, litteratur mv., samt som bruger af forskellige auktionshuse- og -portaler i hele Europa.

Udover mit engagement i ShareWine er jeg til dagligt økonomidirektør i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, og jeg har tidligere været en årrække i Finansministeriet.

 

Jacob Michaelsen
Som den eneste på teamet har jeg ikke en længerevarende interesse for vin, men derimod ligger mine styrker på alt hvad der har med softwareudvikling at gøre. Når de andre nørder med vin, løber jeg lange ture og har for ikke så længe siden gennemført min første Ironman.

Jeg har over en lang årrække beskæftiget mig med software til kritiske systemer hvor fokus har været skalerbarhed, sikkerhed og høj oppetid. Det er mig der står for sikre at ShareWine kører som det skal samt implementere nye features mv.
Senest har jeg arbejdet hos Planday i 9 år og før dette hos andre større danske virksomheder som senior softwareudvikler.