Privatlivspolitik

ShareWine behandler de oplysninger, du giver os eller vi indsamler om dig, i overensstemmelse med gældende regler.
Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

På denne side kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger samt dine rettigheder.
 

Vi er den dataansvarlige - hvordan kontakter du os?
ShareWine er dataansvarlig for behandling af de oplysninger, som vi har modtaget om dig. Du kan kontakte os her:

ShareWine ApS
A.P. Møllers Allé 9C
2791 Dragør
CVR-nr. 40048294
hello@sharewine.com
 

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk


Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, ligesom du har ret til at anmode om at få rettet urigtige oplysninger om dig og i særlige tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger.

Endelig har du ret til at anmode ShareWine om at modtage dine oplysninger i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Sådanne anmodninger skal fremsendes til hello@sharewine.com

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger herunder fx udøvelsen af dine rettigheder, er du meget velkommen til at kontakte ShareWine.

Du kan i øvrigt læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Hvor behandles dine personoplysninger

Sociale medier
ShareWine indeholder sociale medie-funktioner som fx Facebook, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger.

 

Tilmelding til nyhedsbrev
Vi behandler dine personoplysninger med det formål at udsende de ønskede nyheder og notifikationer fra ShareWine. Vi behandler almindelige personoplysninger såsom den emailadresse som du har tilmeldt. Oplysninger vil blive opbevaret, indtil at du afmelder dit nyhedsbrev.

 

Medlem
Vi behandler dine personoplysninger med det formål at du som medlem kan sælge og købe vine på ShareWine. Vi behandler almindelige personoplysninger såsom email, fornavn og efternavn, adresse, telefonnummer.

 

Betaling
ShareWine opbevarer ikke kreditkortoplysninger i forbindelse med transaktioner, da der anvendes Stripe.com som system.
Læs mere om Stripe’s personpolitik her https://stripe.com/guides/general-data-protection-regulation

 

Tilmelding til arrangement
Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne sende en bekræftelse af din tilmelding og til afvikling af arrangementet. Vi behandler almindelige personoplysninger som fx. navn, adresse, virksomhed, titel og email.

 

Brug af Cookies
Se mere nedenstående omkring brug af cookies.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Medarbejderne hos ShareWine har adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at give dig et overblik over dine handlinger på ShareWine og forbedre din brugeroplevelse.

Opbevaring af dine personoplysninger
Dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt i IT-systemer med kontrolleret og begrænset adgang, og på servere, placeret i særligt sikrede lokaler. Vi arbejder kontinuerligt for at beskytte fortroligheden af de oplysninger, vi behandler og på at sikre oplysningerne mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion.

Oplysninger om dig gemmes så længe, det er nødvendigt for at kunne opfylde vore forpligtelser som offentlig myndighed og for at kunne overholde gældende lovgivning, herunder arkivloven.

Ændring af nærværende privatlivspolitik

Privatlivspolitikken bliver løbende ændret, når det er nødvendigt. Du kan altid se nederst i denne privatlivspolitik, hvornår politikken sidst er blevet opdateret.

Opdateret: 14.01.2019

 

Cookies
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  1. Facebook
    Facebook Inc. (“Facebook”), som er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.facebook.com/about/privacyshield
    Facebooks pixel indsamler tre typer data, når den indlæses:
    HTTP-headere – Alt det, der står i HTTP-headere. HTTP-headere er en standardwebprotokol, der som standard sendes mellem en browseranmodning og en server på internettet. HTTP-headere indeholder IP-adresser, oplysninger om webbrowseren, sidelokation, dokument, henviser og brugeragent.
    Pixelspecifikke data – Det omfatter pixel-id og Facebook-cookien.
    Valgfrie værdier – Det er muligt at sende yderligere oplysninger om besøg via brugerdefinerede datahændelser. Eksempler på brugerdefinerede datahændelser er henvendelser, sidetype med flere. Læs mere om brugerdefinerede datahændelser her.
    Disse data sendes med henblik på forbedring af hjemmesidens indhold, at vise dig relevante annoncer samt måling og analyse af interaktion med annoncer og hjemmesiden.
     
  2. Google Analytics
    Google Analytics v/Google Inc, som er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
    Læs mere om hvilken type data Google Analytics opsamler, samt hvad de pågældende data bruges til i afsnittet “Personoplysninger”. Data opbevares maksimalt i 26 måneder.
     
  3. Google Ad Services (Google AdWords m.fl.)
    De oplysninger som sendes til Google Analytics vil i begrænset omfang også kunne importeres til Google AdWords. Disse oplysninger vil både omhandle din færden og brug af hjemmesiden med henblik på at måle effekten af annoncering samt til brug i remarketinglister. Læs mere her: https://privacy.google.com/businesses/processorterms/